Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päronkaka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Enklare och snabbare kan det inte gå att fixa en god kaka till fikat!

Ingredienser

Instruktioner

Skär de konseverade päronen i bitar. Lägg dem i en smord kakform. Blanda sockerkaksmixen med smöret och sockerlagen, rör det till en jämn smet. Häll blandningen över päronbitarna. Grädda i 175 graders ugnsvärme tills kakan känns torr inuti, ca. 30 minuter. Servera kakan ljummen med vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.