Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päronkaka med ingefära & kokos

(1 kommentar)  
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Den klassiska brytningen mellan päron och ingefära avrundad med en skopa kokos. Mmmm....

Ingredienser

Instruktioner

Smörj och bröa en form. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa socker och ägg en god stund. Smält smöret och rör ner det i smeten tillsammans med ingefäran och mjölken. Rör ner mjöl och bakpulver och sist kokosen. Skala päronen och skär dom i bitar. Hur många som behövs beror så mycket på storleken. Undvik torra hårda päron; resultatet blir inte lika bra då. Grädda 40-45 minuter i mitten av ugnen. Njut.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • imminn 20 november 2009

    Hej! Jag bara undrar om du lägger smeten både i bottnen och överst? Den verkar väldigt god och jag har tänkt att göra den nu i helgen. Jag återkommmer till dej med bedömningen. MVH//Imminn

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.