Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päronkaka med tjinuski

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tog det här receptet på coop har gjort den otrolig saftig och god. Måste prövas

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 ° Vispa ägg och socker. Tillsätt smält smör och vetemjöl blandat med bakpulver. Häll smeten i en smord och bröad form. Jag tog en som rymde 2 liter den blev lagom. Lägg på päronklyftorna. Grädda i nedre delen av ugnen ca 20 minuter.
  2. Blanda grädden, socker och margarin till tjinuskisåsen i en kastrull. Koka upp och låt sedan stå och puttra i 15 minuter. Häll såsen över kakan och grädda i ytterligare 20 minuter tills kakan fätt fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • aattaa 24 oktober 2010

    var är vetemjölet i ingredienslistan????

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.