Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päronmaränger

 
Päronmaränger Päronmaränger Päronmaränger
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Underbart,att det gick att smaksätta med essens. På bilden är det som sagt päron och i ugnen står jordgubbsmaränger och blåbärsmarängerna är på gång också. Jag gjorde jättesmå maränger och fick ut fler än 35 st. Om man vill ha annan smak än päron och inte vill göra så stor sats av alla kan man dela upp den Vispa då upp ett ägg i taget och dela sockret så det passar med äggmängden. Man kan ta vilken essens man vill och tycker om.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 100 grader.
  2. Vispa äggvitorna med ättikspriten och 1 dl av sockret. Vänd försiktigt ner resten av sockret och essensen.
  3. Spritsa ut smeten som små toppar på plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen tiils kakorna släpper papperet ca 45 min.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.