Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päronmarmelad

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Ställ fram några goda rumstempererade ostar, t.ex. chèvre och brie, olika kexsorter och denna goda marmelad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär päronen i små bitar. Lägg i en kastrull. Tillsätt vatten, limeskal och juice. Låt allt koka med lock i ca 10 minuter.
  2. Blanda fruktpektinet med 2 msk socker och rör ner i kastrullen. Låt det koka 1 minut. Tillsätt resten av sockret och låt det koka i ca 5 minuter. Låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.