Härligt god marmelad. Söndagsfrukosten blir till en smakupplevelse med en skiva danskt rågbröd, en bit mogen brie och päronmarmelad.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Vilket bra recept! Marmelad på päron passade mig utmärkt! Jag uteslöt ingefäran för jag är inte så förtjust i det. Det var supergott!! 123Linnea
Väntar med spänning på att marmeladen ska kallna så jag kan smaka den.
Nu är det dags igen - ett finfint marmeladrecept! Våra gråpäron är som klippta och skurna för det här!
Gooooooottttt! =) Och jag som vanligen avskyr ingefära! (Tog bara halva mängden och det blev hur bra som helst.) Fegade ur med mängden syltsocker då mojset inte verkade stelna så jag slängde lite extra melatin också.
Jättegott! Min blev väldigt söt men med lagom mycket smak av honung och ingefära. Citronen smakar inte så mycket men det kan bero på att mina päron är väldigt söta. =) Jättegott med brieost!