Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päronmarmelad med valnötter

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Supergod marmelad till en ostbricka

Ingredienser

Instruktioner

Skölj citronerna väl riv av skalet och pressa ur saften Skala och kärna ur päronen skär ddem i mindre bitar Sjud päronen och citrongrejjorna i 20 min Rör i socker tills det smält och koka upp i 15 min när 5 min återstår lägg i valnötterna grovt hackade och ingefäran Gör ett geleprov och skumma av Låt marmeladen vila och rör då och då i 15 min

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • zonale 3 maj 2008

    En underbar, lättgjord marmelad.

  • ante_jonta 16 december 2009

    Den här blev populär både här hemma och bland kompisar!

  • DeniseCupcakes 21 januari 2010

    Hur god marmelad som helst! Blev en stor succé hemma och bland vännerna. Rekommenderas starkt !! :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.