Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päronmuffins med vit choklad och pecannötter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Goda muffins med en mix av frukt, nötter och choklad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka nötterna och den vita chokladen och lägg det i en skål med 2 msk råsocker. Skala och kärna ur päronen och tärna dem fint och blanda det med det övriga hacket. Mosa bananen och blanda i det till sist.
  2. Vispa ägg och socker pösigt i en annan skål. Rör ner filmjölken och det smälta smöret. Ta därefter i bakpulver, vetemjöl och salt. Blanda ihop smeten med frukt- och nöthacket.
  3. Klicka ut muffinssmeten i 12 stora muffinsformar och strö över råsocker. Grädda i 200 grader i ca 15-20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Loulou3 26 april 2010

    Tyvärr kan jag inte ge hög betyg för dessa muffins. Jag blev så sugen när jag såg vitt choklad, pecannötter tillsammans med frukt, men resultatet var inte som förväntat! Muffisarna blev ngt sega med relativt mkt smak av banan, ingen smak av päron och choklad... Max en tvåa av mig!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.