Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päronmuffins med yoghurt

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Lite nyttigare, där yoghurten gör de här godbitarna riktigt saftiga. Variera gärna dina muffinsar med andra smaksättningar t ex: Äpple, kanel och kardemumma Plommon och vanilj

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Vänd ner yoghurt och mjöl blandat med bakpulver. Skala och kärna ur päronen och skär i bitar. Vänd runt med socker, citronskal och ingefära.
  2. Fördela smeten i muffinsformar. Gärna stående i ett muffinsbleck. Tryck ner frukten med en sked. Grädda mitt i ugnen i 12-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.