Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päronpaj med krispigt dinkeltäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smulpaj är nog bland det godaste och enklaste man kan baka!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Grovhacka nötterna. Blanda nötter, mjöl, flingor och socker. Arbeta in smöret till en smulig massa.
  3. Skala päronen och skär i klyftor. Varva päron, björnbär, socker och potatismjöl i en ugnsfast form. Smula över degen.
  4. Grädda pajen mitt i ugnen ca 25 minuter.
  5. Servera pajen med lite glass, grädde eller vaniljsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.