Pajdegen är en riktigt smaksensation
Instruktioner
- Ugn 200°
- Skala päronen och gröp ur kärnhuset.
Pensla med citronsaft så att de inte mörknar.
- Rör smör och socker poröst. Vispa i äggen ett i taget.
Blanda mjöl och bakpulver och rör i.
- Arbeta ihop till en deg och tryck ut i en pajform, 24 cm i diameter.
Lägg i päronhalvorna med den kupiga sidan upp.
- Smält smöret och blanda i socker, mjöl och vaniljsocker.
Bred över päronen, strö över mandelspån och grädda i 25-30 minuter.
- Lycka till! Njut
Publicerat den
17 september 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Detta låter mycket gott ska prova det imorgon fredag, efter vi har ätit Flygande Jakob
En jättegod paj!!! Tack Ros
mycket mastig, men UPPSKATTAD! skulle säga att det är mer som en kaka, och inte paj. Men hur som helst, high five på den.