Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päronpuré till Sir William-tårta (päron-marsipan-tårta)

 
Skriv ut

Päronpuré för en tårta. Päron så som gjordes då knoddarna var små, passar som fyllning till en tårta eller som barnmatsefterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Skala, skölj och kärna ur all frukt. Tärna frukterna till små bitar. Koka upp vatten och låt fruktbitarna koka i cirka 5 minuter. Känn efter med en gaffel/sticka om den är tillräckligt mjuk. Häll bort allt vatten. Mixa/mosa fruktbitarna till puré. Låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.