Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päronsallad med pistagenötter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En supergod förrätt som känns fräsch och lite lyxig

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär brieosten och päronen i tunna skivor. Skölj och torka sallaten noga, sära på bladen och fördela dem på portionstallrikar. Toppa med brieost och päron.
  2. Lägg olja, vinäger och dragon i en liten burk med lock. Skaka om väl och häll dressingen över sallaten. Strö över pistagenötterna och servera genast.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • EKC6150 16 februari 2013

    Perfekt förrätt. Det här gillade vi. Jag häller helt och fullt med om det du skrev i inledningen fräsch och lyxig. Super gott!! Tack för receptet Mvh Jocke

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.