Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päronsallad med prociutto

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En otroligt god förrätt med getost!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala päronen, skär bort kärnhusen och dela dem i klyftor. Blanda dem i olivolja och flingsalt. Blanda ingredienserna till basilikaoljan och mixa dem till en grön örtolja. Värm en grillpanna och grilla päronen.
  2. Lägg salladen på ett serveringsfat och strö över de grillade päronen. Smula sedan getosten och lägg salladen därpå lufttorkad skinka.
  3. Toppa med valnötter, gärna rostade och ringla slutligen basilikaoljan över salladen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ninaf 1 mars 2009

    Hej! Jag gjorde den här som förrätt på min tjejmiddag och alla tyckte den var suveränt god. Fick inte tag på machésallad så jag tog vildruccola istället, det gick åxå riktigt bra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.