Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pärontårta

 
Skriv ut

Har inte bakat den än. Men ska enligt andra vara god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajskalet : Arbeta samman mjöl, smör och vatten till en smidig deg.
  2. Smörj en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Klä den med degen.
  3. Fyllningen : Hacka päronen och lägg dem i botten på formen, häll på smält choklad smaksätt med mintarom.
  4. Vispa ägg och socker poröst.
  5. Smält smöret. Rör ner smör, vetemjöl, bakpulver och havregryn i smeten.
  6. Häll smeten ovanpå päronen och baka i 175 grader 30 - 40 minuter.
  7. Garnera med gräddtoppar och After Eight. Pudra med florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.