Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päronyoghurtglass med ingefära

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Skär päronen så tunt som möjligt så fryser de fortare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av lagen och skär päronen i mycket tunna skivor. Bred ut skivorna på en tallrik täckt med plastfolie.
  2. Blanda sirap och ingefära. Ringla över päronenskivorna. Täck över och ställ in i frysen minst en timme.
  3. Lossa skivorna och lägg ner dem i en matberedare. Tillsätt yoghurt och mixa snabbt ihop en glass.
  4. Servera genast med päronskivor och frukostmüsli. Sikta ev. florsocker över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.