Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 5-7 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Dögott! Vår polare "hobbykocken" Pär imponerar alltid med egenpåhittade recept då han bjuder på middag:)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kycklingen och lägg i ugnsfast form. Fräs champinjoner, paprika och vitlök. Blanda ned i formen. Salta o peppra. Koka ihop CF och grädden med buljongtärningarna. Häll såsen över kyckling och grönsaker. Toppa ev med riven ost.
  2. Grädda i 200 grader ca 20 min.
  3. Jättegott med ris eller ugnsstekt potatis och rotsaker.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Libra 31 januari 2008

    Låter smaskigt....är CF = creme fraiche ???

  • pingu 31 januari 2008

    Jajjamän! Jag använder alltid fetvarianter men lätt funkar säkert också.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.