Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pain Gourmé.

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Detta är verkligen något för finsmakaren ! Små frasiga varma bröd. Där inkromet ersatts med den läckraste fyllning av räkor och champinjoner i pösig vitvinssås

Ingredienser

Instruktioner

Fräs den finhackade löken med skivade champinjoner tills all fuktighet dunstat från svampen. Späd med vin, mjölk och grädde, litet åt gången, och låt blandningen puttra krämig på svag värme. Krydda, blanda i räkorna att värmas och red sist av med en äggula. Låt inte såsen koka mer. Skär ett lock av varje bröd och ta ur det mesta av inkråmet . Pensla bröden in och utvändigt med smör eller margarin och roste dem gyllenbruna och frasiga i 250 grader varm ugn. Fördela den heta stuvningen i brödskålarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.