Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pain riche med ost- och skinkfyllning

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Som alltid en jättegod vickningsrätt med pain riche.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär sneda djupa skåror i brödet med ca 2 cm mellanrum. Bred smör och senap i varannan skåra och tryck ner 2 hyvlade ostskivor i varje skåra.
  2. Strimla skinkan och blanda den med lite chilisås eller tomatketchup. Bred blandningen i resten av skårorna.
  3. Sätt in brödet i 275 grader i ca 10 minuter. Det går bra att göra bröden klara för ugnen i god tid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.