Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paj á lá Maja

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En fräsch och somrig sallad , där du har sallad och paj i ett, god att bjuda på till sommarkalaset!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen i en matberedare, tryck ut i rund form och förgrädda ca 15-20 min i 200 graders ugn, låt svalna.
  2. Skär kassler, skalat äpple, avrunnen ananas, melon och gurkan i småbitar. Blanda ihop det och dom frysta ärterna i en bunke. Vispa grädden, blanda i majonnäs, chilisås och salladskrydda. Rör ner gräddblandningen i grönsaks och fruktblandningen.
  3. Precis innan serveringen lägger du salladen i botten på pajskalet, bred ut röran ovanpå. Garnera med coctailtomater, ananasbitar och klippt persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.