Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paj från 1987

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6-10 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Köttfärs och pepparots paj. God varm som kall.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajdegen: Hacka samman degen. klä en hög pajform 25 cm O Förgrädda i 10 minuter.
  2. Fyllningen: Fräs färsen i olja, smula i buljongen späd med vatten och krydda med peppar, pepparrot och tomatpureén. Låt puttra ihop till en fast röra, Fördela den på pajskalet.
  3. Äggstanningen: Vispa ihop äggstanningen och häll den försiktigt över färsen.
  4. Forstätt att grädda tyttligare 30 min tills pajen har stannat.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Tillberga 20 december 2007

    kan garantera att den är GOD

  • Emma2 18 mars 2009

    Mycket god paj, den gör vi fler gånger.

  • Emma2 18 mars 2009

    Mycket god paj, den gör vi fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.