Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paj med fetaost, broccoli och kassler

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kassler ger sälta och lite smak av rök. Broccoli ger vitaminer och fetaost är pricken över i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175º.
  2. Arbeta snabbt ihop ingredienserna till pajdegen och tryck ut dem i en pajform (ca 24 cm). Ställ in formen i kylen 20 minuter. Tag ut och nagga botten med en gaffel, pensla sedan botten med lite uppvispat ägg. Grädda i ca 10 minuter.
  3. Koka upp mjölk, rör ned den rivna osten och tag åt sidan. När blandningen är svalare än 50 º rör du ned resterande ingredienser och smakar av med salt och peppar. Slå fyllningen i det förgräddade pajskalet och grädda pajen i ca 25 minuter tills smeten har stelnat.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • T3ZZ 28 juni 2013

    Bra recept som går att förändra i det oändliga.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.