Gjord med Lindahls turkisk yoghurt eller grekisk yoghurt.
Instruktioner
- Hacka samman smör och mjöl. Tillsätt ägg och salt.
Arbeta degen ihop snabbt. Låt degen vila i minst ½ timme i kylskåp.
- Dela degen i 10 jämnstora bitar och tryck ut dem i små aluminiumformar. Eller gör du en stor paj.
- Ställ formarna på en bakplåt.
- Börja med att fräsa löken i smör i en stekpanna. Tillsätt svampen och fortsätt fräsa tills lök och champinjoner känns mjuka. Häll bort eventuell vätska.
- Riv fetaosten på ett rivjärn.
- Vispa ihop ägg och yoghurt. Smaka av med salt och cayenne.
- Fördela svampblandningen i pajerna, fyll på fetaosten och sist ägg/yoghurtsmeten.
- Grädda pajerna i ugn vid 225 grader i ca 20 minuter.
Publicerat den
17 januari 2012
Liknande recept
Skriv kommentar