Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paj med grillad kyckling

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Britta kom med den här pajen i bagaget en försommardag. Gissa om den var välkommen !?!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda pajdegen och låt den vila en timma i kylen Ta bort kycklingskinnet och skär köttet i mindre bitar Skär skinkan i tärningar. Hacka löken och fräs den mjuk i smör. Tillsätt skivade champinjoner och och krydda med curry.
  2. Klä pajformen, pricka med en gaffel och förgrädda i ca 10 min. Fyll pajskalet med kyckling, skinka, lök och svamp. Vispa samman mjölk, ägg och hackad persilja. Smaksätt med salt och peppar
  3. Häll äggsmeten i formen och grädda pajen i 225* 20-25 min. eller tills äggstanningen stelnat.
  4. Servera pajen varm eller ljummen med en frisk sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • loppan35 28 augusti 2009

    god var denna!! en 4 i betyg!

  • Nina1987 25 mars 2010

    Hej! Jag undrar en liten sak om du kan svara på det.. Jag undrar ifall man kan frysa in pajen sen när man har gjort den färdig med äggstanning och allt?? Tack på förhand.. Mvh: Nina

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.