...servera pajen ljummen, gärna med en sallad eller på buffébordet.
Instruktioner
- Hacka ihop mjöl och margarin med en gaffel.
Tillsätt Kesella och arbeta snabbt ihop till en deg.
- Låt stå i kylskåp ca 30 minuter.
- Tryck eller kavla ut degen i en pajform, 23 cm i diameter.
- Förgrädda i 225 grader, ca 10 minuter.
- Skala och hacka löken fint.
Lägg den i det förgräddade pajskalet.
- Blanda ägg, kesella, grädde, ishavsrom, pressad vitlök och gräslök. Smaksätt med salt och peppar.
- Häll fyllningen i pajskalet, lägg oliverna ovanpå och strö över osten.
- Grädda i nedre delen av ugnen, 225 grader ca 30 minuter.
- Servera pajen ljummen, gärna med en sallad.
Publicerat den
12 april 2011
Liknande recept
Skriv kommentar