Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paj med kassler, kronärtskocka och fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mäktig och god...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör så här:
  2. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla ingredienserna till pajdegen. Kavla ut degen på mjölat bakbord och lägg i pajformen. Pricka degen för att den inte ska resa sig vid gräddningen. Fyllningen: Skiva löken och dela blomkålshuvudet i buketter. Skär kasslern i tärningar. Dela kronärtskockorna på mitten. Bryn löken i smör och olja. Lägg i kasslern, blomkålen och kronärtskockorna. Fräs i ytterligare fem minuter. Salta och peppra. Topping: Blanda crème fraiche och majonnäs. Salta och peppra. Lägg fyllningen i pajformen och bred ut toppingen ovanpå. Smula över fetaosten. Hacka de soltorkade tomaterna och strö över. Sätt in i ugnen i ca 30 minuter. Pajskalet och toppingen ska bli gyllenbrunt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.