Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paj med krabba och avocadosalsa

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En riktigt härlig bjudpaj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman ingredienserna till pajdegen i en matberedare. Kavla ut den på mjölat bord och klä sen en pajform som är ca 25 cm i diameter, med den. Nagga i botten med en gaffel och ställ formen kallt i ca 20 minuter.
  2. Grädda sen i 10 minuter på 225º.
  3. Häll av vätskan från krabburken och lägg krabbköttet i pajformen. Vispa samman ägg, grädde, dill och kryddor. Häll det i pajformen och strö över osten.
  4. Grädda på nedersta falsen i ugnen i ca 25 minuter på 225º
  5. Skär avocadon i bitar och blanda den med citronsaft. Skär crabsticks i bitar och blanda med avocadon. Lägg det ovanpå pajen tillsammans med äggklyftor, dill och citronskivor. Krossa till sist rosépepparkornen över det hela.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.