Pajskal med dill gräddas klart och får svalna, fyllningen läggs i precis innnan serveringen.
Instruktioner
- Ugn 225°
- Lägg vetemjöl, dill och smör i matberedarens skål med kniven monterad. Kör till en smulig massa. Tillsätt vatten och kör tills massan formas till en degboll.
- Tryck ut pajdegen i en pajform
med löstagbar kant, cirka 23 centimeter i diameter. Täck formen med plastfolie och ställ in i kylen 30 minuter.
- Nagga pajdegen i formen med en gaffel och grädda pajskalet, cirka 15 minuter. Låt skalet kallna i formen.
- Blanda keso chili med majonnäs, crème fraiche, hackade ägg och dill i en skål. Smaka av med salt och peppar. Bred ut blandningen i det kalla pajskalet strax innan serveringen.
- Skala räkorna och fördela över fyllningen. Dekorera med halverade citronskivor, plockad dill
- Lycka till!
Publicerat den
22 juni 2010
Liknande recept
Skriv kommentar