Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paj med renskav

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En paj om även den som inte är så förtjust i renkött uppskattar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ingredienserna till pajskalet. Tryck ut i pajform och förgrädda. 1/3 del av pajskalet kan användas som lock på pajen.
  2. Bryn renskav, champinjoner och lök. tillsätt därefter mjölet och de övriga ingredienserna. Smaka av med salt och peppar. Lägg renskavsröran i pajskalet och lägg över locket av pajdeg! Gör hål i locket för ångorna.
  3. grädda i ugn 225 grader
  4. Servara med en god sallad och ett gott rött vin!
  5. Smaklig måltid

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lena_edlund 8 augusti 2010

    God paj! Jag tog dock kantareller istället för champinjoner och hoppade över pepparroten. Det blev lyckat!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.