Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pajdeg

 
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Hacka samman smör och mjöl (socker) och vatten och blanda snabbt till en deg. Ställ degen kallt i minst 30 min. Kavla ut degen till en platta som täcker botten och kanter på en paj- eller bakform med höga kanter och lös bottenplatta, 25 cm i diameter. Klä formen, picka botten. Täck kanterna med aluminiumfolie och förgrädda pajskalet 10 min i 200°C. Ta bort folien. Fyll med valfri fyllning (se Pajer) och grädda ytterligare ca. 30-40 min beroende på recept och fyllning.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.