Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pajdeg

(1 kommentar)  
Skriv ut

Denna Pajdeg "röres" ihop och behöver ej "vila". Bra om man behöver deg snabbt. Prova denna till både efterrätt samt till kött/Fisk.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop alla ingredienser, lägg deg mellan smörpappersbitar, kavla ut. Lyft över degen till form med undre papperet, kan verka spröd men håller ihop bra.Jag brukar förbaka innan fyllning ung. 250-275 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Micke87 2 november 2008

    Kanon recept. Lätt och smakar gott... Använde den till vår Tacopaj!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.