Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pajknyten med kassler och vitlöksost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Smarriga knyten med en härlig röra av kassler, purjolök och creme fraiche blandat med vitlöksost.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Tärna kasslern fint. Strimla hela purjolöken ganska fint och stek den tills den fått lite färg. Blanda creme fraiche med vitlöksost. Kavla ut de tinade smördegsplattorna tunt. Lägg på 1/4 del av creme fraiche-röran följt av 1/4 av kasslern samt tro det eller ej 1/4 del av purjolöken. Vik ihop kanterna mitt uppe på till fina paket och kolla så det sluter tätt. Lägg på plåt och sätt in i ugnen tills de fått fin färg, ca 25-30 minuter. Servera en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jezzpezz 15 mars 2009

    mkt god fredagsmiddag :D de va inte sista gången jag lagade detta men nästa gång ska jag krydda med lite svartpeppar så blir det nog ännu bättre

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.