Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pajpudding med rabarber, kokos och blåbär

(1 kommentar)  
Skriv ut

God paj med ett knaprigt gott täcke över.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º.
  2. Skala rabarbern om det behövs (om "skalet" är grovt) och skiva den centimetergrovt. Lägg i en bunke och blanda med blåbären, maizenan och ev lite socker (i så fall några matskedar). Häll ner allt i en smord form.
  3. Vispa ihop smör och socker. Häll ner alla torra grejer och blanda ordentligt. Rör sist i ägget. Smeta snyggt ut allt till ett lock över bären och rabarbern och grädda ca 25-30 minuter, tills locket är gyllenbrunt och har svällt och stelnat fint.
  4. Sikta över florsocker. Smaskig att äta ljummen med glass, vaniljsås eller smaksatt youghurt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ingemar75 17 maj 2011

    Supergott, tack för detta recept, mvh Ingemar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.