Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pakistansk färsgryta

 
Skriv ut

Pakistansk färsgryta

Ingredienser

Instruktioner

Först skivar man 2 stora lökar så att dom blir till lökringar. Sen så har han 50 g smält smör, man lägger lökringarna i smören och man häller man också i currykrydda i de smälta smöret. Sedan har du i malt nötfärs i grytan . Sedan finfördelar du nätfärsen. Efter det häller du i 5 dl filmjölk. Sedan låter du allt puttra i 20-30 min. 5 min innan servering häller du i 2-3 dl djupfrysta gröna ärtor. Grytan serveras helst med råris och en tomatsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.