Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paleo kantarellsoppa

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Gott utan grädde, faktiskt!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka lök, vitlök och blomkål/zucchini. Hetta upp olivolja i en kastrull eller gryta. Börja med att steka lök och vitlök tills de mjuknat, addera sedan svamp och grönsaker. Ge dem lite kärlek och stek i några minuter tills de känns bekväma i kastrullen/grytan. Häll i buljong, kokosmjölk och färsk timjan. Låt koka upp. Dra ner värmen och låt sjuda under lock ca 20 minuter Mixa soppan slät med en stavmixer och smaka av med salt och äppelcidervinäger. Ringla över lite olivolja, dekorera med timjan och servera med brödpinnar, mer olivolja och salt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.