Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paleo: Kycklinggryta med mango och mandelsmör

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Smarrigt! Jag bytte ut persiljan mot koriander och serverade med råstekt sötpotatistärningar.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka löken. Bryn löken lätt i en panna eller gryta med högre kanter i t.ex. ghee. Skär kycklingfilén i mindre bitar. Tillsätt kycklingfilén i pannan och bryn ihop några minuter tills kycklingen precis blivit vit i färgen. Kärna ur och dela mangon i tärningar eller använd frusen färdig tärnad och rör ner i grytan. Tillsätt kokosmjölk, mandelsmör, finhackad chili och nypressad citronsaft. Rör om. Smaka av med några nypor Himalayasalt. Låt koka samman sakta på låg värme i 20 minuter, rör om då och då. Tillsätt lite persilja efter tycke och smak. Nu är Kycklinggrytan klar att servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.