Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paleo müsli

 
Paleo müsli Paleo müsli
Skriv ut

Knaprigt gott! Hade inte gojibär och russin hemma så tog torkade blåbär och mullbär istället, smarrigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader Blanda solrosfrön, pumpakärnor, mandel, paranötter, hasselnötter, kokos och sesamfrön i en stor bunke. Strö över vaniljpulvret eller det du valt att smaksätta müslin med. Klicka i kokosolja och ”krama” ihop allt tillsammans så att det blandas. Häll müslin på en djup ugnsplåt och fördela till ett jämnt lager. Rosta i ugnen i 15-20 minuter tills nötterna blivit lite gyllenbruna, rör lite i müslin efter halva tiden. Ta ut och låt svalna. När müslin svalnat blandar du ner gojibär och russin. Häll upp i en fin burk och servera till din frukost eller mellanmål. Ät och Njut!
  2. Prova gärna med att variera müslin, ta t.ex. och smaksätt med 2 tsk kanel och 2 tsk nystött kardemumma! Blanda ner de nötter, frön, bär och frukter som du gillar. Smaksätt efter ditt tycke och få din alldeles egna variant av Paleo müsli!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.