Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paleo tortilla chips

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Oväntat goda! Härligt med chips trots att jag nu provar på att äta paleo :)

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 150 grader Mät upp mandelmjölet i en stor bunke. Separera äggen och häll vitorna över mandelmjölet. Tillsätt saltet och de övriga kryddorna. Vispa med elvispen till en deg använd handkraft på slutet och forma degen till en boll. Dela degen på mitten, räcker till två plåtar. Kavla ut degen, en del åt gången mellan två bakplåtspapper, tunt, tunt. Dra bort det översta bakplåtspappret. Skär med en kniv ut mönstret på tortilla chipsen så att det går lätt att dela dem när det är färdiggräddade. Grädda chipsen i övre delen av ugnen i 10-15 minuter (beroende på tjocklek) chipsen ska bli något gyllenbruna. Ta ut och bryt isär dem och låt de svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.