Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Palsternacksmos med kassler

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingenting går upp mot ett gott mos. Här är moset smaksatt med Kvibille gräddädel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär palsternackor och potatis i stora bitar. Koka dem i saltat vatten i en kastrull ca 15 min tills rotfrukterna är mjuka. Häll av spadet och mosa eller stöt rotfrukterna till ett grovt mos. Smula ner osten rör så att den smälter. Rör ner lätt creme fraiche och smaka av med salt.
  2. Skär kasslern i skivor. Koka upp buljongen i en vid kastrull. Lägg i kasslerskivorna och låt dem bli varma under lock. Servera mos och kassler med sallad och bröd.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mumsan 9 januari 2011

    ruggigt gott!

  • sodeli 15 maj 2013

    Wow, det var nog det godaste mos jag ätit.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.