Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Palsternackspuré

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ljuvligt tillbehör till vitlöksmarinerad fläskfilé eller oxfilé

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka palsternackorna. Sjud dem mjuka i grädden på svag värme. Sila av grädden och red av med smör och vetemjöl. Mixa palsternackorna i redningen och smaka av med salt, peppar, ost och socker.
  2. Servera som tillbehör till en fylld vitlöksmarinerad fläskfilé (med persilja och baconhack) med rödvinssås. Detta blir ljuvligt gott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.