Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Palsternackspuré

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegott till lammsteken

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär palsternackorna i bitar.
  2. Koka dem i lättsaltat vatten eller ångkoka dem, men inte för mycket. De ska knappt bli mjuka.
  3. Koka under tiden upp gräddmjölken med de krossade vitlöksklyftorna.
  4. Fiska upp vitlöksklyftorna och lägg dem bland palsternackan och mixa det hela. Häll i lagom med mjölk och fortsätt mixa lite, det ska inte bli för löst!
  5. Smaka av med citronsaft och salt. Klart!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.