Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Palsternacksrulle

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Passar utmärkt som tillbehör till många olika huvudrätter. Nyttigt, billigt, gott och massor av färg!

Ingredienser

Instruktioner

Koka palsternackorna " al dente". Blanda fyllningen. Skär tunna skivor av palsternackorna, på längden, ca 1-2 mm tjocka och rada dem till en rektangel, lite omlott på ett ark plastfolie. Bred försiktigt fyllningen på palsternacksrektangeln. Rulla ihop rullen från långsidan och låt stelna i kylen en stund. Skär i sneda små torn. servera som tillbehör till huvudrätt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • styvan 28 december 2007

    Hej! Du får nog ta och redigera detta recept. Morotsrullarnas Gör så här: har kommit med mvh/styvan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.