Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Palsternackssoppa med apelsin och chili

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mumsig och nyttig soppa med syrlighet och hetta. Ta't lugnt med chilin!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka lök och vitlök och tärna palsternackan. Bryn i chilipulver och olivolja i några minuter och häll sedan på buljongen. Låt koka till palsternackan är mjuk och mixa sedan soppan slät. Smaka av med saft från en apelsin och salt och peppar.
  2. Garnera med riven morot eller apelsinskal.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.