Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Palt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Här kommer en genväg till god palt

Ingredienser

Instruktioner

Blötlägg mathavre vatten och salt minst 2 timmar Tärna fäsket och stek med lite vitpeppar låt svalna tillsätt sedan ägg och mjöl i grynblandningen rör ihop till en deg Koka upp en stor kastrull med rikligt med vatten och salta Rulla nu paltarna genom att blöta händerna och trycka ut i handen lägg sedan lite stekt fläsk i mitten tryck ihop till en boll lägg i det kokande vattnet låt det sjuda i 40-45 minuter avnjut med smör

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.