Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panacotta med hjortron och yoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till trettonhelgen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten ca 5 minuter.
  2. Koka upp grädde och mjölk med sockret. Ta kastrullen från värmen och lägg i gelatinbladen. Rör i yoghurten samt råsocker och hjortron.
  3. Häll upp i portionsglas och ställ kallt för att stelna.
  4. Blanda de frysta hjortronen med socker. Låt stå i rumstemperatur tills sockret har löst sig.
  5. Lägg hjortronen ovanpå panacottan, strö över lite kaksmulor och garnera med citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.