Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paneng gai

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God thailändsk rätt. Själv gillar jag inte citrongräs så här har jag har bytt ut det mot lime. Smaka av väl till lagom mycket sting!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingen cm-tjockt. Ansa och skölj purjon. Skiva den fint.
  2. Stek kycklingen i oljad panna och rör sedan ner currypastan. Var försiktig så det inte blir alltför starkt. Låt fräsa någon minut.
  3. Tillsätt purjon, pressa över lime, strö över sockret och häll på kokosmjölken. Smaka av med flingsalt.
  4. Sjud på låg värme 3-4 minuter.
  5. Servera med jasminris eller nudlar. Garnera gärna med limeklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.