Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Thailändsk kycklinggryta. Jag fick recptet av min mamma, och denna rätt lagas flitigt hemma hos oss.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingen i cm långa bitar, fräs i oljan tills dom har fått färg. Krossa citrongräset och blanda det med currypasta, purjo, (i tunna strimlor) fisksås, kokosmjölk och råsocker i en kastrull. Lägg i den frästa kycklingen och låt allt sjuda 3-4 minuter.
  2. Servera med jasminris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lilljeppe 30 juli 2008

    Helt ok. Till detta så hade vi lite gräddfil med sweetchilisås ihop blandat. Det var super gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.