Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paneng Gai - Thailändsk kycklinggryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Så himla gott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek eller woka kycklingen i oljan tills den är genomstekt. Strö över kryddmixen. Tillsätt kokosmjölken och paprika. Låt koka under omrörning, ca: 3 minuter.
  2. Servera med kokta äggnudlar eller jasminris.
  3. Byt gärna ut kycklingen mot fläskfilé ellere räkor

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • srombing 10 januari 2010

    Tänkte testa ditt recept. Men hur stora ska filéerna vara? =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.