- Serverar: 6-7 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
En annan sorts Paneng utan kokosmjölk, men med mycket innehåll
Instruktioner
- Börja med att klippa/skära kycklingen i små bitar, som grytbitar ungefär.. Stek tills det är färdigt och sedan ha i skuren lök i stekpannan.
- Sedan behövs en större panna, jag använder wokpanna så allt ska få plats.
Gör rent selleri och skär i bitar, och lägg i pannan tillsammans med resterande ingredienser.
Ha sedan i stekta kycklingen och löken.
Lägg i Panengmixen, och ha i 1-2 dl vatten, beoende på hur krämig sås du vill ha.
Låt puttra några minuter sen har du i all creme fraiche.
Vips så är det klart.
Lika gott till både ris och spagetti .
- Detta är något jag ofta bjuder på när vänner kommer på besök, alltid lika populärt.
Publicerat den
12 mars 2012
Liknande recept
Skriv kommentar