Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paneng på nytt sätt

 
  • Serverar: 6-7 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En annan sorts Paneng utan kokosmjölk, men med mycket innehåll

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att klippa/skära kycklingen i små bitar, som grytbitar ungefär.. Stek tills det är färdigt och sedan ha i skuren lök i stekpannan.
  2. Sedan behövs en större panna, jag använder wokpanna så allt ska få plats. Gör rent selleri och skär i bitar, och lägg i pannan tillsammans med resterande ingredienser. Ha sedan i stekta kycklingen och löken. Lägg i Panengmixen, och ha i 1-2 dl vatten, beoende på hur krämig sås du vill ha. Låt puttra några minuter sen har du i all creme fraiche. Vips så är det klart. Lika gott till både ris och spagetti .
  3. Detta är något jag ofta bjuder på när vänner kommer på besök, alltid lika populärt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.