- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
468 kalorier per portion. Den fetaost som säljs hel på burk i de flesta livsmedelbutiker fungerar alldeles utmärkt.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Skär osten i 4 tunna skivor. Vispa upp ägget något och vänd ost skivorna i ägget därefter i mjölet. Vänd osten återigen i ägget och slutligen i ströbrödet.
Häll oljan i en ugnsfast form. Lägg i osten.Stek i ca 10 min, vänd osten efter halva tiden.
- Låt yoghurten rinna av i ett kaffefilter i 15 min. Blanda den med smulad mynta, lite vinäger, salt, peppar och citron.
- Bred ut salladsbladen på 4 tallrikar. Skär löken i tunna skivor. Lägg på den varma osten, lök, oliver och fefaroni.
- Ringla över myntasåsen. Servera genast tillsammans med bröd
Publicerat den
1 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar